Bericht versturen
Contacteer ons
Mering Zheng

Telefoonnummer : +86-186-7313-6404

WhatsApp : +8618673136404

lopende band

De meeste meer dan 60 vuurwerkfabrieken wij samenwerken met zijn in de mooie vuurwerkstad Liuyang. Alle vuurwerkfabrieken voldoen aan de vereisten van nationale productienormen en zullen regelmatig wordt geïnspecteerd. Bovendien voldoen de uitgevoerde goederen aan de nationale normen, en de de uitvoerdocumenten worden verkregen na de douaneinspectie.

 

 

OEM / ODM

Het welkom u zette uw eigen embleem en ontwerpt op het etiket, kunnen wij het ontwerp kostenloos maken als uw hoeveelheid meer dan 100 kartons voor elk punt is.

R & D

Mandarin de onderzoek, ontwikkelt zich en bron nieuwe vuurwerkproducten elke andere maand en stellen hen aan onze klanten voor om hen op de rand in hun markten te houden.
A. zoek en ontdek onophoudelijk nieuwe producten van meer dan 60 dicht-samengewerkte fabrieken. Verblijf hoogst gevoelig voor nieuwe gevolgen en nieuwe producten.
B. verwerk en optimaliseer de nieuwe producten met onze rijke ervaring en stel hen aan onze klanten met perfecte verschijning en functie voor.
C. bevestig en registreer de nieuwe producteninformatie om hen niet alleen overeenkomstig de verordeningen en de normen te verzekeren maar ook beschikbaar van correct productie en op tijd voor onze klanten.
De klantentevredenheid is onze uiterste prioriteit en uw totale tevredenheid leidt tot ons voortdurend bedrijfssucces!