Bericht versturen
Contacteer ons
Mering Zheng

Telefoonnummer : +86-186-7313-6404

WhatsApp : +8618673136404

Liuyang Mandarin Fireworks Co., Ltd.

Maak uw aankoop gemakkelijker

  • Liuyang Mandarin Fireworks Co., Ltd.
  • Liuyang Mandarin Fireworks Co., Ltd.
  • Liuyang Mandarin Fireworks Co., Ltd.
  • Liuyang Mandarin Fireworks Co., Ltd.
  • Liuyang Mandarin Fireworks Co., Ltd.
Grote Markt: Noord-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Midden-Oosten, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Exporteur, Handelsmaatschappij, Verkoper
Merken Mandarin Aantal werknemers 50~100
Jaarlijkse omzet 8000000-10000000 Opgericht Jaar 2006
Export pct 90% - 100%
Inleiding

Opgericht in 2006, Mandarin heeft het Vuurwerk begaan „uw aankoop gemakkelijker maken“. Enorme inspanningen is geleverd om het doel te bereiken door aan ons werk aangaande de aspecten voorrang te geven hieronder:
1. Kwaliteitscontrole
Mandarin het Vuurwerk heeft een inspectieteam, die zich in het leiden van onafhankelijke kwaliteitscontroles in drie stadia volgens de behoeften van klanten behalve dat geleid door de fabrieken zelf en CIQ-personeel specialiseren.
A. de Controle van de voorproductiefase
Een steekproef wordt vereist om ervoor te zorgen het is overeenkomstig wat met onze klant wordt bevestigd, of wat onze klant zoekt.
B. Tijdens de Kwaliteitscontrole van de productiefase
Controlerend van verpakkingsontwerp, productgrootte, poedergewicht aan prestatiestijd.
C. postproductiekwaliteitscontrole
De etiketteringscontrole, verschepende kartonnoteringen controleert, productfotografie en videoopname van prestaties.
2. Op tijd Levering
Het doel wordt bereikt door onze volgende sterke punten
A. goede relaties met fabrieken
Mandarin het Vuurwerk werkt nauw met meer dan 60 fabrieken van de provincies van Jiangxi en van Hunan samen die ons veelvoudige productieopties en maximumproductievermogen beveiligen.
B. coördinatie en op tijd verpakking & materialenlevering
Mandarin het Vuurwerk werkt nauw met Ontwerpstudio, Drukfabriek, Kartonfabriek en andere relevante fabrieken samen om de verpakking en andere nodig materialen klaar te krijgen zodra noodzakelijk.
C. efficiënte en Efficiënte Communicatie met klanten en fabrieken
Krijg de ordeveranderingen en de vereistenupdates van klanten in de eerste plaats en maak het door efficiënte communicatie met fabrieken gebeuren.
3. De Nieuwe Producten van R&D
Mandarin de onderzoek, ontwikkelt zich en bron nieuwe vuurwerkproducten elke andere maand en stellen hen aan onze klanten voor om hen op de rand in hun markten te houden.
A. zoek en ontdek onophoudelijk nieuwe producten van meer dan 60 dicht-samengewerkte fabrieken. Verblijf hoogst gevoelig voor nieuwe gevolgen en nieuwe producten.
B. verwerk en optimaliseer de nieuwe producten met onze rijke ervaring en stel hen aan onze klanten met perfecte verschijning en functie voor.
C. bevestig en registreer de nieuwe producteninformatie om hen niet alleen overeenkomstig de verordeningen en de normen te verzekeren maar ook beschikbaar van correct productie en op tijd voor onze klanten.
De klantentevredenheid is onze uiterste prioriteit en uw totale tevredenheid leidt tot ons voortdurend bedrijfssucces!

Geschiedenis

Opgericht in 2006, Mandarin heeft het Vuurwerk goede relaties met meer dan 60 bovenkant geschatte fabrieken op het gebied van Liuyang, van Liling en Jiangxi-, waar opbrengst over 60% van de vuurwerkproducten in de wereld gehandhaafd. Mandarin het Vuurwerk heeft zakenrelaties met meer dan 40 importeurs van Europa, Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Azië en Afrika gevestigd. Onze betrouwbare en kwaliteitslevering heeft van hoge reputatie van onze klanten genoten.

Dienst

Mandarin het Vuurwerk heeft aan het verlenen van de diensten en het leveren van vuurwerkproducten overeenkomstig eis van onze klanten begaan, die de omvatten:

A. snelle Reactie
De Nieuwe productenversie van B. Termly
C. One-Stop Aankoopdienst
D. Kwaliteitscontrole in drie stappen
E. gunstige Prijs
F. op tijd Levering

Ons Team

Wij hebben een groot en professioneel team die met één doel hard de aankoop van onze cliënten gemakkelijker samenwerken te maken.
A. Ons verkoopteam is professioneel, actief, behulpzaam en ernstig. Wij zijn de directe brug tussen klanten en producten, online meer dan 20 uren om de klant te helpen die probleem oplossen op tijd, tegelijkertijd, leveren wij klant vereisen aan collega's in andere afdelingen. Wij zijn de hele tijd in aanraking met de klant.
B. Ons inspectieteam is professioneel, zorgvuldig, ervaren en strikt. Wij leiden gedetailleerde inspecties en verslagenvoorproductie, tijdens productie en postproductie om ervoor te zorgen dat onze klanten de producten van uitstekende kwaliteit kunnen ontvangen die aan hun behoeften op tijd voldoen.
C. Ons Productie en Onderzoekteam is professioneel, actief, innovatief en gevoelig. Wij zoeken en ontdekken nieuwe producten van meer dan 60 dicht-samengewerkte fabrieken, verblijf hoogst gevoelig voor nieuwe gevolgen en nieuwe producten, proces en optimaliseren onophoudelijk de nieuwe producten met onze rijke ervaring en stellen hen aan onze klanten met perfecte verschijning en functie, en ontwerp en opbrengsproducten voor om aan de behoeften van de klantenaanpassing tegelijkertijd te voldoen.

 

FAQ

1. Waarom kies Mandarin?
Wij hebben een groot team die met één doel hard de aankoop van onze cliënten gemakkelijker samenwerken te maken.
professioneel inspectieteam die strikte interne kwaliteitscontrolesevices aanbieden:
A. de steekproefbevestiging vóór productie begint;
B. inspectie tijdens normale productielooppas;
C. inspectie en opname na de productielooppas;
D. op tijd leveringswaarborg

2. Hoe kan ik vuurwerk van u kopen?
A. eerst en vooral, moet u de vergunning van de vuurwerkinvoer krijgen, wordt deze speciale vergunning vereist voor de inklaring in uw haven. En ook moeten wij het exemplaar van uw vergunning tonen voor het boeken van de het verschepen ruimte.
B. ten tweede, is de minimumorde voor vuurwerk één container, omdat het vuurwerk in een speciale container zou moeten worden geladen, het niet wordt toegestaan combineert met andere normale goederen in één container. Het is behoort tot gevaarlijke goederen 1.4G/UN0336 OF 1.3G/UN0335. & is de H.S-CODE 3604100000.

3. Wanneer is de beste tijd om orde te plaatsen?
De Markt van de V.S. -- voor Kerstmisseizoen, is de beste tijd om orde te plaatsen vóór Mei, niet later dan Juli. Omdat er een verbod op hoge temperatuur van het midden van Juli aan September is.
De Markt van de V.S. -- voor 4 het seizoen van Juli, is de beste tijd om orde te plaatsen vóór September.
Europese Markt - de beste tijd om orde te plaatsen is vóór December, kunnen wij materialen vóór Chinees Nieuwjaar, na Chinees Nieuwjaarbegin goed voorbereiden de massieve productie.

4. Kunt u OEM doen?
Ja, heet u zetten uw eigen embleem en ontwerpen op het etiket welkom, kunnen wij het ontwerp kostenloos maken als uw hoeveelheid meer dan 100 kartons voor elk punt is.

5. Hebt u om het even welke voorraad?
Ja, op om het even welk ogenblik hebben wij één of andere voorraad in.
Als u de beste tijd van het plaatsen van uw orde miste, kunt u ons per e-mail aan het vragen om de voorraadartikelen contacteren.